1969 Bilecik Spor Kulübü’nden alıntı nümayiş

Bölgesel Tor Kütle (BAL) temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü 15 bakir alıntı yaparak ikinci yarıya bomba kadar hazırlandı.

BAL 11. Grupta mücadele fail ve ligin önceki yarısını 14 takımlı ligde 11 puanla 10’ıncı sırada tamamlayan 1969 Bilecik Spor Kulübü devre arası bol değerlendirdi. Bu hafta muamele günü ligin ikinci yarısının önce maçına grup sonuncusu İstanbul temsilcisi Modafen ile yüz yüze gelecek olan 1969 Bilecik Spor Kulübü bakir transferlerini basına tanıttı.

15 alıntı

Kulüp binasında 1969 Bilecik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı E. Emin Şen, İcra Yerleşmiş Başkanı Özer Can Özer ve Umumi Heyet üyelerinin katılımıyla gerçekleştiren basın toplantısında ligin çevrim arasında transfer edilen 15 yeni topçu basına tanıtıldı. Rahat, transferler karşı hikmet verirken, “Güçlü sabık tıpkı ara aktarma döneminin sonuna hayırlısı ile geldik. Ligin önce yarısında takımı infirak fail futbolcuların yerlerini yemlemek adına 15 bakir topçu ile anlaştık. İstenmeyen olayların yaşandığı bu sürecin sonunda birbirinden karakterli tertemiz aynı zamanda birlikte sportif hayatları başarılar ile mahmul bu çoluk çocuk ligin ikinci yarısında 1969 Bilecik Spor Kulübünü doğruluk ettiği yere getireceğinden parça şüphemiz yoktur. Takımımız ligin önce yarısında nısıf yolda bırakıldığında takımı iyesiz bırakmayan özellikle hocamız Sedat Memiş başlamak için parçalanmamış sporcu kardeşlerime birlikte teşekkürü takanak bilirim. Açtığımız bu tertemiz bakir iş ile gelişigüzel eksiksiz taraftarımızı tribünde 1969 Bilecik Spor Kulübünü uygun şekilde desteklemeye çağırma ediyorum. Meydanlık aktarma döneminde yapılan transferler bonservis ödenmek sureti ile ekstra giranbaha olabiliyor. Bu maliyetin karşılanması hususunda başta idare kurulumuz atılmak amacıyla yönetimimize cüret ve hoşlanma gösteren isimlerini burada farzımuhal bitiremeyeceğim Bilecik içinden ve dışından desteklerini esirgemeyen kamu emanet ve kuruluşlara şükranlarımı sunuyorum” dedi. – BİLECİK

Share: