2011 yılında ölen ve ant yolcusu olduğunu tez eden âdem, 2025 yılı için azılı ayrımsız uyarıda bulunmuş

Zamanda seyahat tartışılmaya devam eden bir deyim yerine önümüzde duruyor. Dönem çevrim ortaya sâdır mütenevvi insanlar, zamanda seyahat yaptıklarını sav ediyorlar. O insanlardan biri bile 1927 doğumlu Al Bielek…

KARDEŞİYLE BİRLİKTE GÖNDERİLDİ

1943’te kardeşiyle birlikte KUL gemisinden garip benzeri ışığın içerisine atıldıklarını ve 2137’ye gönderildiklerini kanıt fail Desise Bielek, o çağ yaptığı açıklamalarla çabucak gündemin yeryüzü çok konuşulan ismi haline geldi.

GELECEKLE İLGİLİ UYARILARDA BULUNDU

Televizyonlara çıkarak başına gelenler karşı vukuf veren Desise Bielek, ” Körfez’e geldiğimiz suyla karşılaşmayı bekliyorduk fakat hiç akarsu yoktu” ifadelerini kullanarak kuraklığa ilgi çekmişti.

2025 YILIYLA İLGİLİ KORKUTAN UYARI

2011 yılında hayatını kaybeden Şike Bielek, 2025 yılı hakkında bile ürküten uyarılarda bulundu. Bielek’e bakarak 2025 yılında çekirdeksel çekişme yırtık verecek ve çok sayıda koca hayatını kaybedecek.

DÜNYANIN SONU İÇİN 2137 TAHMİNİ

Zamanda seyahat yaptığını iddia fail Bielek, dünyanın sonu üzere da tahminlerde bulundu. Bielek’e bakarak gelecekte hükümetler olamaz ve dünyanın sonu kararlayarak 2137’li yıllarda gelecek.

Share: