2020 sülale kabul etmek üzere bereketli ayrımsız yıl mı?

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ DUYUM SERVİSİ

2019 yılının evvel yarısında mortage ürem oranları yüksek kalması göz piyasası satışlarını azalttı. Yılın ferasetsiz kalan kısmında faiz oranları düşerek akıbet üç yılın yer bağan seviyesini gördü. Uzmanlar yılın başı için müspet ve optimist tempo izlerken ve elan sonra bunları orta yerine bitmeme edeceği görüşünde. Faiz oranlarındaki düşüş familya satışlarını artırırken, yapım sektörü arzını artırmaya devam edecek.

Uzmanlar mortgage Getiri oranlarının 2020’üstelik % 4’ün altında kalacağını hesap ettiklerini belirtti. ÇAKER Form Bankası (FED) başkanı Jerome Powell enflasyonda sonsuz benzeri artma olana büyüklüğünde faizleri artırmayacakları sinyali verdi. FED mortgage piyasasındaki repo olanlarını amut namına belirmese birlikte, bankalar üzerinde dokunaklı etkiye cemaat.

ÇAKER’de düşük gelirli vatandaşlar için mortgage kredileri veren Fannie Mae’nin uzmanlarına bakarak faizlerde 100 temel puanlık artış olması durumunda satışların duracağı görüşünde.  Fannie Mae kelle ekonomisti Doug Duncan, eşkâl bankalarının global adına getiri indirimine gittiklerini ve bu durumun devam edeceği görüşünde. Eger mortgage oranları bağan kalmaya devam ederse kiracılar üzere ağır sıklet benzeri ev sahibi olma fırsatı sağlanacak.

KUL ve Çin arasındaki ticari gerginliğin artması yerinde enflasyon körüklenebilir, bu da FED’i 2019’da henüz ilk yapmaya çalıştığı üzere faiz oranlarını artırmaya itebilir.

Türkiye, Amerikalı tarzı Mortgage şirketi kuruyor

 

Share: