Tekne faciasındaki zayi sonuç eş ölmüş kendisine bulundu

Mıntıka faciasındaki kaybolma serencam insan geberik yerine bulundu

ADIYAMAN Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde eski zaman teknenin batması sonucu suda kaybolan ikinci şahsın cesedi bulundu.

Fenomen, 3 aktarılma evvel Gölbaşı ilçesinde mevcut Gölbaşı Gölü bataklık alanda meydana gelmişti. Akşam saatlerinde balıkçı teknesiyle 3 gönül gölde gezerken mıntıka batak ve şahıslardan Ömer Dağlılar kıyıya ulaşarak müzaheret istemişti. Teknede bulunan Kıymetiharbiye İrendeli ve Veysel Erkenekli’yi sağlamak için gölde ve mekân kıyılarında AFAD ekibi, İl Güven Müdürlüğüne kapalı polis güçleri balık adam ekipler, itfaiye aracı ekipleri ve cingöz ekipleri kontrol ve tarama çalışması yaptı. Ekiplerin kilolu çalışması sonucu evvel aktarılma Veysel Erkenekli’nin cesedi suda bulunarak Gölbaşı İlçe Cesamet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İkinci ahit ekiplerin akarsu yüzeyi ve dibinde yaptıkları aramada kaybolan Kıymetiharbiye İrendeli’ye ulaşılamadı. Bu sabahleyin yeniden başlatılan çalışmalarda balıkçı teknesinin sahibi olan Valör İrendeli teknenin battığı yerden kısaca 3 kilometre uzakta, sazlık alanda bulundu. Ekipler aracılığıyla sudan çıkartılan şahsın cenazesi cenaze aracıyla Gölbaşı Çap Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Gölbaşı Kaymakamı İhsan Ayrancı konuyla ilişik yaptığı açıklamada, “Bilcümle araziyi, sazlıkları ve gölü taradık. Göl yüzeyini AFAD’ın botlarıyla tarama yaptık, gölün altında de su altı balık adam timleri taharri kurtarma çalışması yürüttü. Maatteessüf bugün ikinci vatandaşımızı da ölmüş adına ekiplerimiz buldu. İki vatandaşımızı kaybettik, ego ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Share: