Araştırı: Dümdüz kıraathane tercihi psikopati belirtisi olabilir

Appetite dergisinde bulguları yayınlanan çalışma, sade kahvehane tercihi ile sadist ya de psikopatik eğilimler beyninde alışveriş olduğunu belirleme etti.

1000’den fazla yetişkinin katılımıyla yapılan anketin sonuçlarını bili düzlük araştırmada, katılımcılara yiyecek içmece konusundaki tercihleri soruldu. Katılımcılar elan sonraları sadizm, özseverlik ve akıl hastalığı üzere antisosyal yabanlık bozukluklarının değerlendirildiği aynı saf teste tabi tutuldu. Faaliyet, şiddetli tatların tercih edilmesinin psikopatik davranışlarla ilişkili olduğunu ispatladı.

Kırıcı şart tercihi ile yevmiye elezerlik bağlantısı

Araştırmada, çığlık şart tercihi ile yevmiye elezerlik, yani başkalarına itidalli düzeyde üzücü çektirmekten zevk kabul etme eğilimi beyninde angajman olduğu ayırt edildi. Himmet, sadece dümdüz kahve tercihiyle şahsiyet bozuklukları beyninde ahzüita kurmuyor; turp, kereviz ve tonik suyu tüketen katılımcıların bile antisosyal özellikler sergileme olasılığının daha efdal olduğunu belirtiyor.

Araştırmacılar Christina Sagioglou ve Tobias Greitemeyer, bu nefis bozuklukların kötü tatları bol muhip insanlarda kronik ağıl gelebileceğine ve onların elan kötü karakterlere sahip olmalarına posta açabileceğini söyledi.

Günde üç fincan kıraathane ahiret yolculuğu riskini azaltıyor

 

Fazla kahvehane tüketenler dikkat!

 

Kullanılmamış araştırma: İnsanlık sendrom duyusunu adım adım kaybediyor

 

Share: