Bitcoin madencileri gözünü çekirdeksel enerjiye çevirdi

Piyasalardaki volatiliteyi KUL verileri belirlemeye başladı. Fed’in tahvil alımlarını 15 bilyon dolar azaltmasının arkası sıra 2022 yılında ürem artırımı hamlesinde bulunma beklentisi Değerli fiyatlarını etki altında tutarken Kripto Para yatırımcıları birlikte bunu vesile bilmeye başlamıştı.

BENDE’den mevrut kontra soylu erki veriler altını desteklemeye başladı ve kripto paralar düşüşe geçti.

ELON MUSK DE İŞE YARAMADI

Milyarder iş adamı Elon Musk, Tesla’birlikte kâin hisselerinden benzeri kısmını sattı. 1.1 bilyon dolarlık eş özne Elon Musk, hisselerden mevrut parayla saklı yazı dünyalık alımına gitmediği anlaşıldı

REKOR SONRASI GERİ ÇEKİLME

Bitcoin ve Ethereum rekor seviyeyi gördükten sonradan ricat yaşadı. Kısmi kendisine fayda satışları olsa dahi genel açıdan bakıldığında kızıl fiyatlarındaki güçlenme kripto paralara olan ilgiyi azalttı.

Altın fiyatları KÖLE’da mazi açıklayan TÜFE verisiyle 5 ayın zirvesine bundan sonra ve Ons Altın 1868 dolara büyüklüğünde yükseldi.

Kripto paralar ise gerilemeye başladı. Bitcoin mazi görmüş olduğu 69 bin dolardan 62 bin 964 dolara kadar geriledi. Bitcoin saat 07:57 bakımından yüzdelik 2’ye mail kayıpla 64 bin 600 dolar seviyesinden müşteri buluyor.
Ethereum da dün 4865 dolara kadar yükseldi ve sonrasında anif düşüş yaşadı. Saat 07:57 bakımından yatay seyreden Ethereum 4634 dolardan almaç buluyor.

DOGE VE SHIBA YÜKSELİŞTE

Dogecoin ve Shiba Inu tarafında ise göstergeler yükselişi bel etse da mufassal süredir anif düşüş hareketi göstermişlerdi. Dogecoin saat 07:57 bakımından yüzdelik 1.58 oranında primle 0.26 dolar seviyesinde muamelat görüyor.

Shiba Inu ise yüzdelik 7’ye mail primle 0.00005244 dolardan azrail buluyor.(Hürriyet)

Apple’ın CEO’sundan kripto dünyalık yatırımı

 

Share: