Coinbase CEO’sundan kripto açıklaması: Ruslar amacıyla cankurtaran simidi

Coinbase Toptan Inc. CEO’su Armstrong, Twitter’dan, müeyyide kararı alınmadığı sürece cemi Rusların hesaplarını yasaklamayacaklarını dile getirdi.

Armstrong, “Rusya’nın servet biriminin çöküşünün peşi sıra bazı amiyane Moskof vatandaşları için kripto nukut antant kaynağı haline geldi. Çokları ülkelerinin eylemlerine cebin çıkıyorlar ve böylesi bire bir yasak onlara üstelik zarar verir” dedi.

Kripto mal endüstrisi Rusya’nın Ukrayna işgali sırasında ağırbaşlı deste görmüş ve hükümet yetkililerinin Rusya evet birlikte ülkenin zenginlerinin yaptırımlardan istinkâf etmek amacıyla saklı yazı servet almış olabileceklerine dayalı şüphelenmesine hastalık olmuştu.

Ukrayna ise deli dolu bir şekilde sayısal varlık bağışı dilek ederken ülkenin Dijital Transformasyon Bakanı Mykhailo Fedorov nazik kripto mülk Borsalarından Rus adreslerini tamamen yasaklamasını istemişti.

Son blokzincir verileri ise yaptırımlara maruz artan mevki vatandaşlarının büyük saklı yazı para borsalarında prosedür ayırmak için acele etmediklerini gösteriyor.

Oligarklar kriptoda risk görmüyor

3 Mart haset Ruble cinsinden yapılan kripto aktivitelerinin toplan büyüklüğü 34,1 milyon dolarken bu rakam 24 Gücük Ay’ta 70,7 milyon dolar ve rekor olan 20 Mayıs 2021 günü 158 milyon dolar olarak gerçekleşmişti.

Armstrong Zalim oligarkların yaptırımlardan çekimsenmek için kripto kullanımı üstüne yüksek bire bir riziko görmediğini zira meydanda cüzdanlar ile dünyalık transferlerini izleme etmenin nakit evet de altın kullanmaktan çokça henüz süssüz olduğunu kaydetti.(BloombergHT)

AB’den Rusya yaptırımlarını yüklenmek amacıyla kripto hamlesi

 

ABD’den Rusya’ya kripto mal hamlesi

 

Lagarde’dan Rusya’evet müeyyide sonrası saklı yazı dünyalık uyarısı

 

Kripto paralarda kaba düşüş! Derece kayıpları hızlandı

 

Share: