Kripto pazarında şişman istinkâf etmek

Faziletli para şişkinliği ile sıkı düzlem ve Terra’nın “çakılı coin”i olan UST ve LUNA’nın çöküşü kripto mülk piyasasında güveni henüz kırılgan arkaç getirdi. Saklı Yazı mal birimlerindeki düşüş BENDE’de enflasyonun beklentilerin üzerinde gerçekleşmesinin arkası sıra atiklik kazandı.

Blokzincir teknolojisine topluluk kripto dünyalık birimi olan Bitcoin, bugün yüzde 6 düşüşle 27 bin doların altına inerek Meyan 2020’den bu yana yeryüzü düşük seviyesine geriledi. Böylelikle Bitcoin’in etraf değeri 600 bilyon doların altına indi.

Kripto servet piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altında

Çözümleme şirketi Coinmarketcap’in verilerine göre, kripto servet piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Mecmu etraf değeri, april ayı başında 2,1 trilyon doları aşıyordu.

6 çevrim ilk 96 dolar seviyesinden fiyatlanan LUNA ise zaman 0,20 doların altında iş görüyor

Belirsizlikler, Terra saklı yazı projesini çevreleyen burgaç eliyle körüklenirken, münasebetli tokenler UST ve LUNA 7 Mayıs’tan bu yana anif düştü. 7 Mayıs’ta yaklaşık 80 dolar olan LUNA, birkaç ahit süresince 1 doların altına geriledi ve kestirmece 25 bilyon dolar ayar yitirdi.

“Çakılı coin”ler saklı yazı mülk piyasasının mefret tıpkısı parçası olurken, 4. bildirme iri coin Terra’nın çöküşünün, tamam kripto sektörü üstünde hala öngörülemeyen etkilere ehil olduğu belirtiliyor.

Riskli varlıklar üzere ev bir ortam

Genel kendisine kripto dünyalık birimlerinde bu hafta kısık kayıplar yaşanırken, “çakılı coin”lere ilişik güven kaybının dijital dirlik ekosistemi üzere varoluşsal benzeri test olabileceği belirtiliyor.

Uzmanlar, akıbet günlerdeki hareketin saklı yazı dünyalık piyasasında eksiksiz akışkanlık protokollerindeki güveni zıt etkilediğini belirterek, yer iri kripto servet birimi Bitcoin’in, geçmişteki çöküşlerden sıklıkla aceleci ayrımsız şekilde toparlandığını hatırlatıyor.

Saklı Yazı dünyalık pazarında balaban utanmak olduğunu ve duyarlılığın, saldırgan faiz artışlarına işaret fail yüksek ÇAKER enflasyonundan bile şiddetli etkilendiğini tabir fail uzmanlar, riskli yaratıklar üzere “sıkıntılı aynı ortama” dikkati çekiyor.

Uzmanlar, herhangi bir yatırımcının saklı yazı servet piyasasında pozisyonlarını risk seviyelerine ve devir ufkuna göre boyutlandırması gerektiğini başvuru ediyor.

KUL enflasyon verisi sonrasında kripto mal ve altında düşüş

 

Kripto paralarda kayıplar artıyor

 

Share: