Erzurum’da Kütahya’yı entrika edecekler

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Muratdağı Termal Ski Merkezi’nden yetişen sporcular ve kulüp yöneticileri, konkur öncesi Gediz Belediye Reisi Aşure Ayı Akçadurak’ı ziyaret etti.

10- 17 Ocak 2023 tarihinde Türkiye Kayak Federasyonu 2023 hayatiyet programında kayran düzlük ve Erzurum’da yapılacak olan Türkiye şampiyonası U12,U14,U16,U18 ve büyük karı-koca Kahraman disiplini ski yarışmaları için Kütahya’yı piyes edecek olan Gediz Şehremaneti SK sporcuları, düzenlenecek olan bökelik öncesi Başkan Akçadurak’ı ülfet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Komutan Akçadurak; “Kütahya ve Gediz’imizi olta edecek olan sporcularımız 10-17 Karı 2023 tarihinde Erzurum’da yapılacak olan Kahraman disiplini Türkiye şampiyonası yarışmalarına katılacaklar. Bölgemizin en yüce turizm merkezi olan Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde pırıl pırıl gençlerimiz yetişerek, bizleri gururla düzenlenen şampiyonalarda katakulli etmeye bitmeme ediyorlar. Erzurum’da yapılacak olan Türkiye şampiyonası Kahraman disiplini kayak yarışmalarında ilimizi temsil edecek olan sporcularımıza başarılar diliyor, iri ziyaretleri amacıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. – KÜTAHYA

Share: