Kavşak: “Yarınlar rahatından vazgeçenlerindir”

Yeniden Refah Partisi’nin Seçime Tedarik Kampı’nda konuşan MKYK üyesi ve Erzurum Sorumlusu Kapalı Kavşak, Milli Rey prensiplerine akla yatkın olarak yaptıkları ihtilaf ile kuvvet olmadan vatandaşın benzeri çok sorununu çözmeye çevirici olduklarını söyledi.

Baştan Refah Partisi, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde Seçime Tedbir Kampı düzenledi. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın dahi katıldığı ve üç zaman süren toplantıda seçme öncesi teşkilatlarla düşünüm alışverişinde bulunuldu.

Siyasete nezaket ve rikkat getireceğiz

Toplantıya katılan Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Erzurum Sorumlusu Vabeste Kavşak ise konuşmasında kuruluşlarından itibaren bodur müddet zarfında balaban başarılara imza attıklarını söyledi.

23 Teşrinisani 2018 tarihinde Genel Başbuğ Fatih Erbakan Satış ve 99 kurucular oturmuş üyesi ile Yeniden Zenginlik Partisi’nin kurulduğunu hatırlatan Çat, “O gün saygıdeğer liderimiz ‘Siyasete edep ve rikkat getireceğiz. Doğruya akıllıca, yanlışlara kusurlu deyip doğrusunu göstereceğiz. Ötekileştirmeyeceğiz, her ant akla yatkın uymazlık yapıp kuvvet önünde emin adımlarla yürüyeceğiz’ diye niteleyerek kuruntu beyan etmişlerdi. O günden bu güne İstanbul Sözleşmesini gündeme getirip yürürlükten kaldırttık. Ayasofya’nın cami yerine ibadete açılması için yine gündem yapıp, açılmasına vasıta olduk. Pandemi sürecinde aşılama denen sıvıya karşı çıkıp azimli ve sert vakfe sergiledik, halkımızı milletimizi bilinçlendirdik. Tekrar bunların beraberinde milyonlarca insanın beklentisi olan EYT’yi gündeme aldık ve iktidara geldiğimizde bu meseleyi ancak tığ çözeriz diye sözler verdik. Bu konuyu de geçtiğimiz günlerde erk kanadı çözme eylemine girmiştir” dedi.

Mecliste saylav olmadan vatandaşa bakım ettiklerinin altını çizen Kavşak, “Mecliste grubu bulunmadan kâin muhalefete aykırılık edip, mevcut iktidarın ise doğrular karşısında beraberinde olup, yanlışlar karşısında doğruyu gösterip halkımıza iktidara gelmeden tıpkısı çok faydamız oldu. Kader olursa iktidara geldiğimizde 9 bin 500 sermaye projelerimizle halkımızın refaha kavuşturacağız. Belirgi fiktif ile tığ milli görüşçüler, ne Cumhur İttifakı ile hangi da masa başındakilerle ittifaka girip yamaç sahibi almak gibi aynı amaçta değiliz. Siyaseti vasıta kendisine kullanıp, bilcümle insanlığa, bütün canlılara paylaşımda adaleti tedarik etmek amacıyla, adil düzeni kurmak üzere kuvvet önünde emniyetli adımlarla yürüyoruz. Önümüzde yapılacak olan seçimde Allah bu millete gine milli görüşçü talih ederse iktidara gelip canla başla çalışacağız. Yarınlar yorgunların değil rahatından vazgeçenlerin olacaktır ” ifadelerini kullandı.

Toplantıda Baştan Bol Bolamat Partisi Umumi Başkanı Fatih Erbakan, partisinin 2. Macerasız Kongresinde gösterdiği başarılı hizmetlerden yağlık Sınırlanmış Kavşak’a teşekkür belgesi ikram etti. Toplantıya Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan ve Gençlik kolları başkanı Yusuf Balkan dahi katıldı. – ERZURUM

Share: