2022 Yılının Genişlik Kalburüstü Formalist Ödülü KARAMAN’IN

6 Meyan Pazartesigünü Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney sahnesi Maltepe’üstelik gerçekleştirilen ‘Yılın Arz Başarılı’ Sivil Cemiyet ödülleri hediye törenine Görüşme, politika ve aksiyon dünyasından kocaman isimlerin hediye kabul etmek üzere katıldı.

Bürokrasi alanında yılın bildirme muvaffakiyetli Bürokratı ödülünü Ülkesi ve memleketi üzere yapmış olduğu yüksek çaba ve kudretli çalışmalardan âlem hemşehrilerinin neredeyse tamamının oyu ile Mücahede Bakanlığı Mesleki Uzluk Kurumu Başkan Yardımcısı Kavi Karaman’a verilerek,Yılın Sunu Başarılı Bürokratı seçildi.

Ödülünü Ankara Sivil Sosyete Platformu Fahri Başkanı Iye Sarıtoprak ve Çorumlu Sanayici İşadamları Umumi Heyet Başkanı Taylan Darıcıoğlu yoluyla arz edildi.

Karaman konuşmasında”Beni bu ödüle müstahak gören yekpare STK temsilcilerine ve Ankara Sivil Toplum Platformu üyelerine teşekkürname ediyorum, bu bergüzar tıpkı zamanda benim bundan sonra savaş etmem için tıpkı başlangıca dil oldu, Detaylı yıllardan bu yana Devletin değişik kademelerinde bakım ettim, etmeyede bitmeme edeceğim çokça yakın aynı tarihte bile bakir tıpkısı oluşuma anbean Türkiye genelinde zindelik gösteren Çorumlu Bürokratlar Derneğini kurduk,

Bu Derneğimiz ile birliktehemşehrilerimiz üzere daha domuzuna çalışmalara imza atacağımızı birlikte buradan sizlerle sarılmak istiyorum, Bizim Mottomuz “Çorum’lunun yaptığını kimse yapamaz”sunu iyisi amacıyla, daha iyisi amacıyla mücadeleye bitmeme” dedi.

Gecede antrparantez Mehmetçik Vakfı BaşkanıEngin Durak, Lösev Başkanı Dr. Yüksek Ezer veAnkara Zeka Vakfı başkanı Emrehan Halıcı’bile ödüle layık görüldü.

Share: