SUV satışları ilk defa sedanı geçti

BiTaksi, ifa teknolojileri öncü markası Mastercard aksiyon birliğiyle teması sıfıra indirdiği kullanılmamış ödeme çözümü BiTaksiPOS’u devreye aldı. Imdi yoldan binilen yahut duraktan çağrılan umum yolculuklarda, BiTaksiPOS sebebiyle, güvenli ve temassız ödeme alınabiliyor. BiTaksiPOS, Mastercard’ın tap-on-phone çözümünün BiTaksi uygulaması üzerinden temassız kartlarla ifa alınmasına imkân sağlayarak dünyada bire bir önceki oldu.

Ifa, yolcunun kartını sürücünün telefonuna yaklaştırmasıyla sağlanıyor

Sektöre yıpranmamış tıpkısı finansal çözüm getirdiklerine değinen BiTaksi CEO’su Kaan Sancaklı, “Sektörün önder uygulaması olarak maaş milyonlarca yolculuğumuza ek, bakir ürünümüz BiTaksiPOS ile bile mütenavip aynı ödeme çözümü sunuyoruz. BiTaksiPOS ile NFC teknolojisi sayesinde daha çok yolcular taksiye gerek yoldan isterlerse duraktan binsinler Mastercard altyapısı ve güvencesiyle BiTaksiPOS’la takkadak ödeme yapabiliyor” dedi.

BiTaksiPOS’ta ifa işlemi, yolcunun temassız ifa özelliği kâin güven ya da banka kartını sürücünün telefonuna yaklaştırmasıyla güvenli tıpkı şekilde saniyeler içerisinde tamamlanıyor.

Türkiye’bile taksilerde kartlı ödeme sisteminin ilk defa BiTaksi ile başladığını vurgulayan Sancaklı sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu anda yolculukların yüzde 35’i online ifa yoluyla gerçekleşiyor. Deminden ise takside akça ihtiyacını ağız ağıza ortadan kaldıracak almaşık tıpkı ödeme yöntemi kendisine BiTaksiPOS’u taksi kullanıcılarının hizmetine sunduk. Sürücüleri bozuk para transfer, yolcuları akçe transfer veya ATM’ye uğrama derdinden kurtarıp kolay ve zaman kazandırıyoruz. BiTaksiPOS ile rastgele dönme on binlerce yolculuğa emniyetli ve temassız ödeme kolaylığı sunmayı hedefliyoruz.”

Mastercard Aceleci Büyüyen Avrupa Pazarlar Mümessil Komutan Yardımcısı Öz Saygı Mermi ise “Pandemiyle birlikte her alanda temassız işlemlere müteveccih talebin arttığı benzeri ahit yaşıyoruz. Bu talebi ve yakın gelecekte oluşabilecek bitiren ihtiyaçlarını dahi gözeterek ticari işletmeleri ve bankalar arasında köprü görevi görecek kullanılmamış bir kucak kurduk. Bu platformun önceki projesi namına, hıfzıssıhha ve çabuk ödemenin sunma fazla önem sunma ettiği erişim sektöründe, BiTaksi ile bakir bir hisse senedi birliğine imza attık. Tap-on-Phone çözümümüzü BiTaksi uygulamasına entegre ederek dünyada ilk defa işyeri uygulaması üzerinden temassız kartlarla ödeme alınmasına olanak sağlıyoruz. Mastercard’ın yıpranmamış platformu, sürücülerin NFC spesifik android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarını Mastercard altyapısı ile BiTaksiPOS’a çeviriyor ve kısa sürede ödeme işleminin tamamlanmasına imkân veriyor. Platforma ticari müşterek kendisine önceki dahil olan BiTaksi’yken, platforma geçmiş katılan banka dahi DenizBank oldu. Vahim şehir hayatını ayn uğrunda bulundurarak kent içi mobilitenin gelişimi konusunda toplu taşımadan otopark ödemelerine büyüklüğünde it canlı çokça alanda yenilikçi mahsulat tasarlıyoruz. Nakdin kullanım alanlarını azaltarak acul ve emin ödeme yöntemleri yetiştirmek üzere yeni gurur iş birliklerimizi sürdürecek ve ağırbaşlılık alanımızı henüz birlikte genişleteceğiz” dedi.

Kazançlar günde 2 kere göçüm sürücüsünün hesabında

BiTaksiPOS ile sürücülere sağlanan ayrımsız gayrı fayda ise iş kazançlarının mevcut hesaplarına mehil beklemeden günde 2 misil yatırılması. Ödemelerini BiTaksiPOS ile gerçekleştiren yolculara, sektördeki arz düşük yarkurul oranlarıyla avantajlı ödeme sağlanıyor. Yolcular isterlerse ödeme sonrası sürücü uygulamasının ekranında çıkan QR kodu kendi telefonlarına okutarak bilgi fişine ulaşabiliyorlar.

Kurallara yaraşmayan taksicilere ceza yağdı

 

Polislerden, taksilere ‘sivil denetim’

 

Bahir taksinin ücreti anlaşılan oldu

 

Share: