Kan gruplarının Kovid-19’a yakalanma riski ayrımlı gibi

Hastalığın tedavisi ve önlenmesine üstüne işler son derakap devam ederken bakir tür korona virüsün karakteristiği üstüne araştırmalarda çok değişik katmanlarda ilerliyor.

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 120’den aşkın araştırmacının yürüttüğü tıpkısı mücahede kan grubunun Kovid-19 hastalığına yakalanma ihtimalini etkileyebileceğini ortaya koydu.

MedRvix sitesinde yayınlanan fakat daha hakem incelemesinden geçmeyen makaleye göre İspanya ve İtalya’dan 1610 rahatsız ve 2205 yabanlık arama grubu ile yapılan çalışmada A pozitif içki grubuna topluluk hastaların solunum yolu rahatsızlığı güç ihtimalinin yüzde 45 henüz çok ve 0 grubu hastaların ise yüzde 35 elan beş altı riski olduğu belirleme edildi.

Zaman grubunun SARS hastalığına yakalanma oranında faal olduğunun tespit edilmiş olduğunu evvel klinik raporların dahi Kovid-19’de hakeza tıpkısı boyut olduğuna meni ettiğini belirten araştırmacıları özlük sonuçlarının bile bu tahminlere benzerlik arz ettiğini vurguladı.

Hastaların çoğu evet belli belirsiz semptomlarla atlatıyor evet birlikte ilinek göstermiyor

Yüz otuz binden çok kişinin hayatını kaybettiği Avrupa’da genişlik aşkın etkilenen ülkeler İngiltere, İtalya ve İspanya olurken güneş tacı virüs belirleme edilen hastaların iri benzeri kısmının belirtileri ya çokça hafif gösterdiği evet birlikte hiç göstermediği belirleme edildi.

Ahiret Yolculuğu oranı solunum yollarıyla ilişik iveğen rahatsızlıkları olanlar arasında yüksek olurken sebebi tanınmayan bire bir haddinden fazla nedenden hava ahiret yolculuğu hadiseleri yaşandığı aktarılan makalede hastalığın yavaş seyrettiği hastalarda vakayiname cilt rahatsızlıkları, obezite, diyabet ve hipertansiyon kadar apayrı sorunlar olduğu vurgulandı.

Bu gözlemlerin Kovid-19 hastalığının patolojisi ile ilgli varsayımsal bulgular olduğunu vurgulayan Oslo Üniversite Hastanesi’nden Tom Karlsen ve İspanya, İtalya ve Almanya’daki araştırmacılardan oluşan ekibi bunu aramak amacıyla kalıtım bilimi araştırı yaptıklarını belirtti.

Normalleşme sürecinde Bakan Koca verileri açıkladı

BBC’den Türkiye’ye övme: Alınacak dersler var

Müstevli ırkçılığı artırdı, gitmeyin

Normalleşirken kazanmamız gereken kullanılmamış alışkanlıklar

Share: