Rum Sigorta, ‘Elektrikli Vasıta Sigortası’ ile belde dostu araçları sigortalıyor

Yenilikçi çalışmalarıyla sigorta sektöründe fark mucit avangart uygulamalara imza atan Rum Sigorta, elektrikli ve melez miftah sahiplerine özel aynı eser sunuyor. “Elektrikli Açkı Sigortası” ile elektrikli ve melez araçlar için kasko kapsamına giren cümle risklere karşı güvence sağlayıcı Anadolu Sigorta, bu sayede elektrikli anahtar sahiplerine güvenli tıpkı sürüş deneyimi sağlıyor. Şirketin sürdürülebilirlik hedeflerine çevre dostu elektrikli ve melez araçları sigortalayarak katkıda mevcut Küçük Asya Sigorta, hem mutat hem birlikte özelleştirilmiş kasko teminatlarını içeren yenilikçi tıpkı uygulamayla sektördeki avangart konumunu da güçlendiriyor.

“Elektrikli Açkı Sahiplerinin Sayısı Artıyor”

Fosil yakıtların karbondioksit salınımını artırarak çevre kirliliğine kat açması ve yenilenemeyen enerji kaynaklarından elde edilmesinin elektrikli ve melez araçlara ilgiyi artırdığını tamlayan Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören “Kasaba dostu uygulamalara imza atan, mecmu faaliyetlerini sürdürülebilirlik odağıyla hayata geçiren benzeri şirket olarak bu alandaki çalışmalarımıza aynı yenisini ekledik ve “Elektrikli Anahtar Sigortası”nı satışa sunduk” dedi.

Türkiye Elektrikli ve Melez Araçlar Derneği’nin istatistiklerine göre; Türkiye’birlikte elektrikli araç sahiplerinin sayısının artmasına sınırlanmış olarak, Küçük Asya Sigorta’nın bulunan müşterilerinin dahi elektrikli ve melez araçlara müteveccih satın alma gerçekleştirdiğini tamlayan Fatih Gören, “Bu kapsamda bulunan ve potansiyel müşterilerimizin ihtiyaçları ayn önüne alındığında ve piyasada kayran kayran elektrikli komütatör ürünleri incelendiğinde elektrikli kurgu sahibi olan sigortalılarımıza özel teminat ve hizmetlerin vadi aldığı tıpkı iz sunmak istedik. Önceki uygulamalarda elektrikli çevirici grubu için bazı klozlar ekleyerek standart kasko poliçesi düzenlenmekteydi. Elektrikli Çevirici Sigortası ürünümüzün garanti kapsamı, Birleşik Kasko Sigortası ürünümüze benzer özellikler taşısa de elektrikli dil sahiplerine hususi düşünülmüş olması itibarıyla ayrıcalıklar sunuyor. Elektrikli Açkı Sigortası’nı tercih eden müşterilerimize hasar anında daha bol ve daha şümullü bakım verebilmek üzere, içerisinde elektrikli miftah şarj istasyonları düz düzlük, elektrikli ve melez araçların onarımı üzerine faziletkâr kalitede bakım sağlayabilecek servis ağı oluşturduk. ‘Yitirmek Yok’ ilkesi ile yiğitlik ilişkisini sağlamayı amaçlayan şirketimiz, güvenli tıpkısı sürüş deneyimini destekliyor” diyerek konuştu.

Rum Sigorta, “Ücretsiz Kapıdan Oto Servis” hizmetiyle, İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir’birlikte

Share: