Umum Salvador 1.500 Bitcoin ATM’si kuracak

Mübadele edilemez jeton, evet de İngilizcedeki popüler ismiyle non-fungible token, dijital benzeri varlığın eşsiz olduğunu ve bu nedenle birbirinin hesabına geçemeyeceğini onaylayan, blok zinciri adı sunulan benzeri dijital defterde depolanan malumat birimi olan NFT işlemlerinin çoğunun yapıldığı OpenSea’birlikte prosedür rekoru kırıldı. Şirketten yapılan açıklamaya bakarak Eş 2022’bile maaş bey 5 bilyon doları aştı. Aynı esbak rekor Ağustos 2021’de yaşanmıştı. bahis konusu ayda 3.4 bilyon dolarlık mir yapılmıştı. Eş ayındaki mecmu mir ise 6 milyar doları aştı.

HİNDİSTAN’IN VERGİ HAMLESİ

Öte yandan, komşusu Çin kabil kripto işlemleri zorlaştıran adımlar atan Hindistan’dan eskimemiş aynı kadem geldi. Hindistan Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman, sayısal varlıklardan elde edilen gelirlerin vergilendirileceğini aktardı.
Bakanın açıklamasına bakarak vergi oranı yüzdelik 30 olacak. Hindistan antrparantez zat dijital parasını basacak.

KRİPTO NUKUT TOPARLANIYOR

Haftaya yüzde 5’i çok yükselişle başlayan kripto paralarda sonuç 24 saat asude geçti.
Kripto dünyalık piyasaları binde 4 yükselerek 1 trilyon 855 bilyon dolara geldi.
Saat 08.15 itibariyle Bitcoin’da değiş görülmedi. BTC’nin fiyatı 38 bin 553 dolarda sabit kaldı. Ethereum’daki değiş ise binde 9 oldu. Fiyatı küsurat ETH 2 bin 772 dolardan iş görüyor. Ripple’daki yükseliş da bindelik düzeyde oldu. XRP’nin fiyatı üstelik binde 6 artarak 62 cent seviyelerine seyrediyor. Dogecoin de piyasalara analog bir yükseliş gösterdi. DOGE’un fiyatı binde 6 yükselişle 14 cent seviyelerinde kaldı.

Hindistan saklı yazı gelirlerini vergilendirecek

 

DenizBank, Girişimcilik Programı sertifikalarını NFT adına dağıttı

 

Share: