İngiltere, tartışmalı kripto düzenlemesinde ferasetsiz girişim attı

Sabık Orak Ayı ayında, Kaynak Bakanlığı, saklı yazı servet birimleri üzerine mali standartların kripto mülk birimi de karışma gelmek için kül mali hizmetlerde düzgün olması gerektiğini tamlayan tıpkısı müşavere belgesi yayınladı.

Belge, özel saklı yazı cüzdanlarına servet çalmak talip kişilerin bunu yaparken alıcının ferdî kimliğini toplaması zorunluluğunu gündeme getiriyor.

Belge, kara servet aklamayı ve terör faaliyetlerinin finansmanını önlemeyi amaçlayan Mali Eylem Fariza Gücü (FATF) standartlarına atıfta bulunuyor ve fonların göndericisinin ve alıcısının düzgün aynı şekilde tanımlanmasını gerektiriyordu.

Bu kurala göre, belirli benzeri eşiğin altındaki transferler – Orak Ayı 2021 belgesinde 1.000 paunt- bağlı bilgelik gerektirecektr. Bu eşiğin üzerindeki gelişigüzel molekül, gönderenin yararlanıcı üzerine daha aşkın kişisel vukuf vermesini gerektiriyordu.

Pazartesi günkü değiştirilen yeni önerişe göre, saklı yazı huzur işletmeleri, saklı yazı para transferlerinde, umum amal için değil takkadak gayrikanuni olduğundan şüphelenilen işler için vukuf toplayacak.

Kripto servet piyasasındaki dekadans duraklık işareti mi?

 

Saklı Yazı üzere vahim uyarma: Bu öğün değişik

 

Visa ilk saklı yazı kartını çıkardı

 

Share: