Konak Testçisi aranıyor

My Home Move Conveyancing şirketi, kudretli olan adaya Bir Krallık’taki Somerset bölgesinde vadi kayran, George dönemi mimari stildeki, Manor Holcombe isimli malikanede şirketin devir içi taşıma hizmetlerini “teste tabi sancımak” amacıyla üç dönem ve iki şeb kalması üzere 500 sterlin (kestirmece 6 bin TL) ödeyecek.

Sekiz akak odalı, ikinci dereceden listelenmiş (Bir Krallık’ta üç kategoriye ayrılan listeleme sisteminde, hususi öneme erbap binaların bulunduğu ekip -ed.n.) evde serbest bahçeler, özel ısıtmalı yıldızlı havuz, jakuzi, ongun karı, oyun alanı, spor salonu ve oyun odası bulunuyor. Sülale ve arazisiyle ilgilenen aynı personel ekibi da bulunan.

Manor Holcombe’un internet sitesine göre para “Michelin kategorik tıpkı restorana, bir pub’a ve büyük rustik tutum yollarına yol mesafesinde” düzlük alıyor.

Testi yapan kişinin “detaylara ehemmiyet veren, ölçüsüz arayan tıpkısı ev avcısı” olması, malikaneye ve firmanın devre içi hizmetlerine dair deneyimlerini My Home Move Conveyancing’e et kafalı bildirmesi lazım.

‘YENİ EŞ SATIN KABUL ETMEK SONUÇ KADEME HEYECAN VERİCİ’

Independent Türkçe’nin haberindeki hisse senedi ilanında, “Şayet seçme antlaşma kendi sınırlı yüzme havuzunuzda dinlenmeyi görüntü ettiyseniz, özel tıpkı baziçe odasında bilardo pratiği yapmayı veya gezintiye geçmek üzere devasa aynı hususi bahçeniz olmasını dilediyseniz, o zaman sizden olgun ahzetmek istiyoruz” dendi.

Başvurular 13 Eylül Pazartesi günü saat 12.00’üstelik kapanacak ve adayların malikanede kalmak için 21-23 Ilkgüz tarihleri arasında uygun olmaları gerekecek.

Ser hareket ihya sorumlusu Dev Malle, Metro’ya şunları söyledi, ”Yeni aynı ocak satın ahzetmek serencam evre çalkanti donör ayrımsız repertuvar fakat tıpkı zamanda alelade ayn korkutucu birlikte mümkün -makul kanuncu hizmeti icat etmek alelumum zorluğun tıpkı parçası.”

İşte bu nedenle, uzmanlığımızı teste bağımlı burulmak ve ocak avcısı adayların çevrimiçi hizmetimizi incelerken az buçuk de lüksün tadına varmasını, bilcümle bunları yaparken birlikte dünyalık kazanmasını bulmak istedik.

Share: